Wat we doen, en waarom

Jullie, wij, hebben een mooie hobby, en die mag gezien worden!

Heel veel mensen werken hard om evenementen te organiseren, in allerlei vormen. Evenementen die onze dierhouderij, van welk soort dieren dan ook, een impuls moeten geven. Die mensen in aanraking moet brengen met onze liefde voor dieren, mooie dieren, lieve dieren. Te vaak gebeurd het dat een evenement wordt bezocht door een vaste club trouwe liefhebbers (en dat is prachtig!), maar zelden komt er iemand zomaar binnenlopen. Terwijl er waarschijnlijk genoeg dierenliefhebbers in de buurt zijn, maar niet binnenkomen. En dat is jammer, want zeker met onze teruglopende ledenaantallen, geldt nu meer dan ooit: hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Om daar verandering in aan te brengen hebben wij dierevenementen.nl opgezet. Om 1 plaats te bieden voor alle dierevenementen onder de aandacht te brengen. We bieden op onze site een compleet en actueel overzicht van evenementen, zowel op datum (wanneer) maar ook op een overzichtelijk kaartje (waar) met een eigen kleur per evenementsoort (wat) zodat in 1 oogopslag zichtbaar is of er iets van jouw interesse te doen is.
Maar dat is niet genoeg, want hoe vaak gebeurd het niet dat je er op maandag achter kwam dat er afgelopen zaterdag een show of beurs is geweest waar je eigenlijk wel naar toe had gewild, maar je bent het gewoon vergeten. Dáárom kan je je bij ons aanmelden voor een herinnering en sturen we je voor de diergroep(en) waarvoor jij dat aangeeft een ‘ouderwetse’ e-mail met daarin de evenementen van komende week.

 

©Gewoon-Jeroen